Akryl kunnskap


Ordet "akryl" kan høres rart ut. Fordi det er et nytt begrep som har oppstått på fastlandet de siste to årene. Inntil 2002 ble det gradvis forstått av noen få personer i reklameindustrien, industrien og håndverksindustrien. "Akryl" er et transliterasjon utenlandsk ord, engelsk er CRYLIC, det er et kjemisk materiale, det kjemiske navnet er "PMMA". Vanligvis kjent som "spesialbehandlet plexiglass", er råmaterialene generelt i form av granuler, plater, rør etc. i applikasjonsindustrien. verdensomspennende. Akrylapplikasjoner er svært omfattende, og deres anvendelsesområder varierer avhengig av deres fysiske og kjemiske egenskaper.

Frontruten og sidevinduene til flyindustrien. Akrylmaterialer er vanligvis brukt. Selvfølgelig er det annerledes enn søknaden i vår utendørs reklame. Det er en slags akrylplate med høy slagfasthet, høy lydisolasjon og svært høy temperaturforskjell. Selvfølgelig er prisen veldig dyr.

Motorveien brukes til lydisolasjonsbordet midt i lydisolerte motorveien, byens høye hastighet og avstanden mellom husene. Det er også et slagfast, høyt lydisolerende akrylark. Selvfølgelig vil det bli behandlet til et stripemønster i henhold til spesielle behov. Blant dem er rollestripenes rolle, både permeabilitet. Det er ikke helt gjennomsiktig, noe som forårsaker førerens visuelle tretthet: den andre er å beskytte fuglene: den tredje er å lett observere de to sidene

Sivilbransjen


1, møbler, bordplater, stoler (mest brukt i fargepaneler):

2, catering industri: frukt tallerken, brett, alle typer matredskaper (vakker, miljøvennlig, formaldehyd og annet innhold er mye lavere enn gjennomsnittet plast);

3, kosmetikk, dekorasjon industri: en rekke kosmetiske emballasje. Makeup skuffer, sjampo flasker, papir bokser, etc., dekorasjoner.

På sivile bruksområder legges det generelt mer oppmerksomhet til utseendet glans, tykkelse uniformitet, farge farge, høy temperatur motstand og så videre. Det er også en stor bruk for akryl. I utenlandske markeder og det taiwanske markedet er akryl sivile marked svært stort, og nesten alles liv er uadskillelig fra akrylmaterialer. På det sivile feltet på fastlandet er det fortsatt i implementeringsstadiet.

Reklame, logo industri


Anvendelsen av akryl i reklameindustrien er en av sine svært viktige bruksområder. Akryl på grunn av noen spesielle gode ytelser. Begynn med litt økonomisk styrke. Fremme av utendørs propaganda for selskaper med en visjon for utvikling. For det første er det hovedsakelig utenlandsk finansierte foretak, og deretter noen kjente innenlandske bedrifter. Spesielt for selskaper med kjede natur. For eksempel, McDonald's, KFC, Pizza Hut, Sinopec bensinstasjon, PetroChina bensinstasjon, A Li kake, Hollyland, CITIC Industrial Bank, tusenvis av smaker, Haishu hjem og så videre. Så hvorfor er akrylmaterialer så høyt ansett av disse kjente merkevarene? La oss ta en titt på hvilke former for annonsering som for tiden brukes i utendørs reklamebransjen i Kina:

1. Metallkarakterer som jern, kobber og rustfritt stål;

2, inkjet;

3, neon lights; LED lys;

Akryl har sine åpenbare fordeler i forhold til flere av de ovennevnte materialer:


1, utseendet av høy glans. Lys farge, farge vedvarende i mer enn ti år. Dette er uovertruffen av metall eller blekkskriver. For eksempel er en akryl lysboks laget av en McDonald i Beijing de siste 82 årene som en ny. Den spesielle fargemetningen og holdbarheten og den utmerkede ytre glansen er krystallklar i sollyset. Følelsen av glitrende er kundens oppfatning. En av de viktigste årsakene til å velge akryl.

2, selve materialet er sterkt i lys: Akrylplaten som brukes i utendørs reklamebransjen har ekstremt god lysoverføring, pluss innebygd lyskilde, lysstyrken er jevn og myk om natten. Sammenlignet med neonet er akrylordet hele lyset, i motsetning til neonlyset, skinner linjen. Og mykere enn neon lys linjer.

3, innebygd lyskilde: ingen eksterne ledninger, ikke lett å skade. Først og fremst er det ingen eksterne ledninger, som løser problemet at neon kablingen ikke er vakker ute. Bruksmodellen løser de problemene som ledningen og lyskilden er utsatt for luften, og er lett å kortsluttes og avfyrt. og. På grunn av den gode forseglingen av akryl, løser det problemet at lyset ikke kan slås på på regnfulle dager. Regn og snø brukes som vanlig.

4, akrylord, lysboks konsistens: På dette punktet er akrylkarakterer, lysbokseforming termoforming, etter at akrylplaten er oppvarmet, gjennom en rekke støper engangs kompresjonsstøping eller plaststøping, så det samme Flere sett eller flere produkter fra mold settet er de samme. I tillegg, så lenge fargen på samme fargenummer (for eksempel: 136 rød), er de to brettene svært konsistente i farge, og det blotte øyet kan neppe skille fra. I disse to sansene letter konsistensen av farge og konsistensen av spesifikasjoner fremme av bedriftens image. Det letter også enhetligheten i dekorasjon og dekorasjon av butikken.

5, fysisk ytelse er stabil, sterk motstand mot høy og lav temperatur deformasjon. Dette er en av de viktigste egenskapene ved akryl påført utendørs reklameindustrien. Først og fremst har den en sterk UV-motstand, noe som er en av grunnene til at den ikke fades. I tillegg kan den motstå høye temperaturer på 70 ° C. Lav temperatur - 50 ° C. I dette intervallet vil det ikke bli endret. De fleste områder i Kina vil ikke ha denne temperaturforskjellen. Så utendørs kan bedrifter bruke det med tillit.

6, veldig sterk mekanisk behandling
(1) Termoforming: Bare beskrevet mellom 70 ° C og 50 ° C, temperaturen kan nå en viss høyde, og akrylplaten mykner raskt. Etter mykningen kan den støpes i forskjellige former i henhold til formen på formen, og etter avkjøling til en normal temperatur stabiliseres de fysiske egenskapene.
(2) Sterk maskinbearbetning: Akrylplaten kan formes ved kutting, saging, boring og andre verktøy. Fleksibiliteten er relativt god. Generelt knuser ikke akrylplater (sammenlignet med plexiglass).

Sammendrag Akryl har mange fordeler og er bestemt for implementering i utendørs reklameindustrien. Men er det uten sine mangler? Ikke akkurat, ulempene er som følger:

1, høye kostnader, sammenlignet med metall tegn, blekkskriver, neon lys, prisen er flere ganger eller til og med 10 ganger høyere.

2, transport er relativt plagsomt, fordi det er organisk materiale tross alt, det er en viss grad av brittleness, transport generelt kan ikke overlappe, tungt trykk, trenger relativt god ytre emballasje. Derfor er emballasjekostnaden høy.

3. Lysstyrken er verre enn neonlyset direkte utsatt for utsiden. Derfor, svært høye bygninger, og krever lyse ord, lysbokser. Akryl er ikke opp til kravene.

Analyse av fordeler og ulemper ved akryl. Vi har nøyaktig forstått sin posisjonering i applikasjonen for utendørs reklamebransjen:

(1) Har økonomisk styrke. en merkevarebevisst virksomhet;

(2) Kjedefasader av lavhus;

(3) Den delen av esken som kombinerer store billboards med neonlys. For eksempel finans, forsikring, petroleum, petrokjemisk, mat, fast food chain, klær, hvitevarer, detaljhandel kjeder.