Ekstrudert og støpt akrylplater tilgjengelig på lager og klar til levering. Bestill på engrospriser.

Holdbar og tilpasningsdyktig, Yuejing Acrylic Aquariums ekspansive utvalg av klare og fargede akrylplater har omtrent 17 ganger slagfastheten i glass. Enkel maskinbearbeiding, de kan være hånd, flamme eller maskinpolert, bind godt, ha et skinnende glasslignende utseende, egnet for utskrift, og kostnadseffektive versus glass eller polykarbonat. Klar, svart, hvit, kulebestandig, speilet, ikke-skinnende, matt overflate, UV-filtrering eller sandblåst (frostet) akrylplater er tilgjengelig.

Akrylplater, også kalt "plexiglass" eller "plexiglas", brukes ofte som et alternativ til glassplater. Plexiglassplater gir lignende gjennomsiktighet i glass, men de er mer holdbare og relativt slitesterke.

Akrylplater kan brukes til å erstatte vinduesruter, beskytte overflater eller til og med holde elementer som hyller. Siden plexiglass vanligvis selges i forutbestemte størrelser, bør du vurdere alt du kan bruke dette materialet til og deretter kjøpe beløpet du trenger. Du kan alltid ha arkene kuttet i størrelse.

Hva er et akryl ekstrudert ark?
Mer støtbestandig enn og halv vekt av glass, ekstruderte akrylplater er en sterk, økonomisk løsning. Prinsipp applikasjoner inkluderer skilting, spa, takvinduer og glass. Ekstruderingsproduksjon står for mindre variasjon i tykkelse. Ekstrudering gjør plexiglassplater enklere å danne og forme. På grunn av større fleksibilitet sammenlignet med glass, er akryl et sikrere program der sikkerheten er et problem.

Hva er et akrylgjennomtrengningsark?
Støpte akrylplater er lette, tilgjengelige i en rekke farger og tykkelser, og har større termisk stabilitet enn i ekstrudert form. Av de to har støpt akryl større optisk klarhet. Det er litt vanskeligere samlet i dette skjemaet mot ekstrudering. Når det er gravert, gir kaste akryl resultater i et frostet utseende, i motsetning til tydelig gravering på ekstruderte ark. Vanlige applikasjoner for støpt akryl inkluderer Point-of-Purchase (POP) og butikkdisplayer, takvinduer, møbler, bilderammer, produkter til luftfartsindustrien, og på grunn av sin større motstand mot temperaturvariasjon, isbaner.